Crowdfunding

Beste sportliefhebbers,


We hebben jullie hulp nodig! KFC Sporting Sint-Gillis-Waas, staat voor een spannende uitdaging. Om onze faciliteiten te verbeteren en een betere ervaring te bieden aan onze spelers, supporters en bezoekers, willen we van start gaan met de renovatie van onze dak, kantine en kleedkamers.

Maar we kunnen dit niet alleen. Daarom doen we een beroep op de steun van onze gemeenschap en alle sportliefhebbers die onze club een warm hart toedragen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze spelers zich kunnen omkleden in moderne kleedkamers en dat onze kantine een gezellige ontmoetingsplek wordt voor iedereen.

We hebben een crowdfundingcampagne opgezet om de benodigde financiƫle middelen bijeen te brengen. Met jullie steun kunnen we de renovatiewerken voltooien en onze club naar nieuwe hoogten brengen. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil en draagt bij aan de groei en bloei van KFC Sporting Sint-Gillis-Waas.

Dus laten we samen de handen ineenslaan en onze club een duwtje in de rug geven. Deel deze crowdfundingcampagne met vrienden, familie, en collega's. Laten we samen een positieve impact creƫren op onze lokale gemeenschap en ervoor zorgen dat onze spelers, jong en oud, kunnen genieten van moderne en comfortabele faciliteiten.

We danken jullie bij voorbaat voor jullie steun en enthousiasme. Samen kunnen we het verschil maken en onze club laten stralen. Laten we bouwen aan een betere toekomst voor KFC Sporting Sint-Gillis-Waas!

Met sportieve groeten,

Het hele KFC Sporting Sint-Gillis-Waas team


Renovatie Houtvoortsite SGW



menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x